ESHOP MOMENTÁLNĚ REDESIGNUJEME. POKUD BYSTE COKOLI NEMOHLI NAJÍT, NAPIŠTE NA AYURVEDAMANUFAKTURA@EMAIL.CZ A RÁDI VÁM POMŮŽEME

KONZULTACE S TERAPEUTEM - CO MŮŽETE OČEKÁVAT

Ayurvéda je propracovaný komplexní systém, který je založen na jedinečnosti konkrétního člověka. Neřeší "zdraví a nemoc člověka podle diagnóz", ale dívá se na něj také komplexně. Čím se odchýlil od své přirozenosti, jak se dostal do nerovnováhy a jakým způsobem je vhodné zase rovnováhu nastolit. Pokud tedy řešíte nějaké zdravotní potíže, ať už psychického nebo fyzického charakteru, prvním krokem k rovnováze je konzultace s terapeutem. 

 

 

PODROBNÝ DOTAZNÍK JAKO PRVNÍ ZDROJ INFORMACÍ 

Před konzultací od nás dostanete k vyplnění podrobný dotazník. Týká se především stravovacích návyků, životního stylu a také aktuální fyzické či psychické zátěži a vaší reakci na ni. Na rozdíl od testů na internetu (psali jsme zde) jsou otázky postavené tak, aby vaše odpovědi přinesly co nejvíce relevantních odpovědí bez zkreslení (ať už špatně položenou otázkou, nebo subjektivní odpovědí). Díky tomu, že dotazník vyplníte předem, společně strávený čas už můžeme mnohem víc zaměřit na vaši konkrétní situaci. 

 

 

PULZOVÁ DIAGNOSTIKA A DALŠÍ NÁSTROJE 

Na konzultaci vám bude dále z pulzu přečtena vaše vrozená konstituce (PRAKTRI), jak jste se od ní nyní odchýlili (VIKTRI)  a také jak funguje váš trávicí oheň (AGNI). Dále se podíváme na váš jazyk, který je zdrojem informací o vaší ÁMĚ  - neboli stavu toxinů v těle, zažívání a vylučování. Nedílnou součástí diagnostiky je také pohled na oči a nehty, které jsou dalším zdrojem cenných informací. Díky informacím z dotazníku, rozhovoru a diagnostice pulsu, jazyka, očí a nehtů získáme souhrnný obraz o situaci, v jaké se nacházíte. Právě kombinace diagnostických metod je zárukou toho, že diagnostika bude ucelená, přesná a zacílená konkrétně na vás. 

 

 

DOPORUČENÍ VÁM NA MÍRU

Díky tomu dostanete doporučení, která budou ušita přímo vám na míru a budou reflektovat to, kým jste, kde jste aktuálně v životě a co je potřeba právě teď vyladit. Zároveň tím, že budete vědět, jaká je vaše vrozená konstituce, v budoucnu se budete lépe orientovat v tom, jak se sebou pracovat. Více o tom, co všechno na základě konzultace získáte, se dočtete zde. 

Celý tento proces zabere zhruba 1,5 hodiny.

Objednat na konzultaci se můžete ZDE