ESHOP MOMENTÁLNĚ REDESIGNUJEME. POKUD BYSTE COKOLI NEMOHLI NAJÍT, NAPIŠTE NA AYURVEDAMANUFAKTURA@EMAIL.CZ A RÁDI VÁM POMŮŽEME

3 ZÁSADNÍ VĚCI, KTERÉ SE DOZVÍTE NA KONZULTACI

V předchozím článku jsme psali o tom, jak probíhá konzultace s terapeutem a co od ní čekat. Nyní se podíváme na to, co všechno díky ní zjistíte a jaké změny vám přinese do života. 

 

1) PROFESIONÁLNÍ URČENÍ VROZENÉ KONSTITUCE 

 

Je možné, že zatím nevíte, jaká je vaše vrozená konstituce. Pokud si nejste jistí, zda jste pitta, váta nebo kapha (či jejich kombinace), během konzultace se tuto informaci dozvíte. Výhodou je, že na rozdíl od testů na internetu (psali jsme zde) ji dostanete určenou profesionálně a přesně. Díky tomu vám začne dávat větší smysl, proč některé věci máte rádi a některé ne. Získáte nový náhled na sebe sama, se kterým často přichází také větší laskavost sám(a) k sobě.

 

2) ZÁKLADNÍ DOPORUČENÍ PRO VAŠI KONSTITUCI 

 

Společně s určením konstituce si z konzultace odnesete základní doporučení z oblasti výživy a optimálního životního stylu (v písemné podobě). Jsou to jednoduché nástroje k tomu, jak vyladit svůj život dle toho, co je pro vás prospěšné, vyživující a přirozené. 

 

 

3) INFORMACE O AKTUÁLNÍ NEROVNOVÁZE A JAK Z NÍ VEN 

 

Kromě obecných informací vztahujících se k vaší vrozené konstituci se zaměříme na to, jaká opatření přijmout, abyste se vrátili zpět do rovnováhy. Dotkneme se výživy (AHÁRA), toho, jak upravit svůj denní režim (DINAČARJA) a také pravidel vztahujících se k aktuální fázi roku (RUTAČARJA). Díky tomu porozumíte tomu, jak souvisí to, co jíte, s tím, jak se cítite. Budete vědět, co jíst a co naopak z jídelníčku vynechat.

 

 

Zjistíte, jak změna denního režimu pomůže regulovat vaše biologické hodiny tak, aby docházelo k optimálnímu trávení a vstřebávání živin. Doporučíme vám koření a byliny vhodné k nastolení rovnováhy ve vašem těle. Zároveň zjistíte, zda aktuální sezóna vaši nerovnováhu spíše zvyšuje a nebo narovnává, a jaká opatření přijmout. 

Z konzultace tedy odejdete vybavení lepším pochopením a porozuměním své situaci a jednoduchými praktickými doporučeními, jak se sebou pracovat. Byliny a koření si můžete zakoupit čerstvé na našem eshopu či vám je samozřejmě v případě specifických kombinací umícháme přímo na míru.

Na konzultaci se můžete objednat zde.