Detailní popis produktu
Nektar z květů kokosových palem se šetrně zahřívá, aby se odpařila přebytečná voda až dojde ke karamelizaci. Vzniklá hmota se ochlazuje až vzniknou krystaly cukru, bohaté na minerály.
Náš kokosový cukr je bez barviv, konzervačních látek a přidané melasy. Je považován za mnohem zdravější volbu v každodenním vaření. Má nižší glykemický index než běžný cukr.
Cukr kokosový může být použit jak pro sladké tak i pro slané pokrmy. Svou karamelovou chutí se hodí do všech druhů cukroví, koláčů, kaší, ale i kávy či čaje.
Složení: BIO přírodní cukr z kokosových květů
Použití: vhodný k pečení, vaření, k přípravě nápojů a dezertů, důležitou součástí asijské kuchyně.
Skladujte: v chladu a suchu
Země původu: Indie
Dle současné legislativy EU můžeme u doplňků stravy a potravin uvádět pouze schválená zdravotní tvrzení. Rádi bychom pro vás napsali o účincích více, a tak vám alespoň tam, kde je to možné, přinášíme výňatky z knih o ayurvédě. Uvedené pasáže nelze brát jako zdravotní tvrzení, děkujeme za pochopení.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.